Laarakkers Sloop en Asbest B.V.

Nederlandse familieonderneming Laarakkers is opgericht in 1945. Destijds gestart als loonbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde en toonaangevende internationale totaalontzorger. Sloop, asbestverwijdering, grond- en bouwstofrecycling en projectontwikkeling kennen wij als onze specialismen.

Wat wij vanaf het begin van onze oprichting stimuleren, is het hergebruik van reststoffen- en materialen, vrijgekomen uit onze (sloop)werkzaamheden. Met onze jarenlange kennis, en ervaring en eigen recycling afdeling, zijn we inmiddels een specialist op dit gebied. Vandaag de dag recyclen we meer dan 98%(!) van alle vrijgekomen bouwmaterialen. Waarbij we onderscheidt maken in direct hergebruik als bouwmateriaal, na bewerking hergebruiken als bouwmateriaal en recyclen naar een nieuwe grondstof. Iets waar we trots op zijn!

Website: https://laarakkers.nl/

Laarakkers Sloop en Asbest B.V.

Vestigingslocatie en contactpersoon

Laarakkers Sloop en Asbest B.V. Karel Doormanstraat 19 5831 LT Boxmeer 0485-580180 edaalmeijer@laarakkers.nl

Uitgelichte aanbieders

Bork GroepHooijer RenkumKoninklijke Ginkel GroepVan de Haar GroepDusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek B.V.Vissers B.V.Heezen B.V. sloop asbest bodem infraLagemaat Sloopwerken B.V.Roseboom​LooHorst Landscaping​Venus SloopwerkenC.A. de Groot Groep B.V.Oskam Groep