Laarakkers

Het familiebedrijf Laarakkers is opgericht in 1945. Destijds gestart als loonbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde en toonaangevende internationale totaalontzorger. Sloop, asbestverwijdering, grond- en bouwstofrecycling en gebiedsontwikkeling kennen wij als onze specialismen.


Samen met onze partners binnen de Laarakkers Groep en onze externe partners willen wij nog duurzamer worden en zetten wij ons netwerk in om kennis te delen en om innovatie op het gebied van duurzaamheid en de bijbehorende processen te stimuleren en te optimaliseren.


Terugwinning van grondstoffen staat daarbij bovenaan. Voor aanvang van een project inventariseert Laarakkers op welke wijze het sloopproces het meest effectief kan plaatsvinden, welke vrijgekomen materialen direct circulair ingezet kunnen worden en welke sloopmaterialen als bouw- en grondstof voor nieuwe producten gebruikt kunnen worden. 95% van de vrijkomende materialen uit de sloop kunnen wij reeds hergebruiken. Op deze manier voorkomen we onnodige verspilling en beperken we onze ecologische voetafdruk.


Samen met onze partners werken wij aan een circulaire economie, waarbij we onze CO2-uitstoot reduceren, grondstoffen duurzamer winnen, slimmer verwerken en beter recyclen. Samen stapsgewijs op weg naar zero emissie!

Contactinformatie

Laarakkers
Karel Doormanstraat 19
5831 LT Boxmeer
Contactpersoon
Mira Huyts
0485-580185 mhuyts@laarakkers.nl

Bezig met zoeken...

Uitgelichte aanbieders

Bork GroepHooijer RenkumKoninklijke Ginkel GroepVan de Haar GroepDusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek B.V.Vissers B.V.M. HeezenLagemaat Sloopwerken B.V.Roseboom​LooHorst Landscaping​C.A. de Groot Groep B.V.LaarakkersGebroeders Snellen BVBottelier Slooptechniek B.V.